Comercializare de componente si echipamente de calcul

Comercializare de componente si echipamente de calcul

Pentru a va satisface necesitatile in domeniul IT in primul rand aveti nevoie de echipamente IT. In acest sens noi va intampinam cu servicii de comercializare de echipamente de calcul (noi si la mana a doua, denumite cateodata si refurbished) si componente pentru acestea.

consultanta

Consultanta IT, proiectare si executie de retele structurate, configurare si instalare servere

Nu va puteti decide in privinta achizitiei unui sistem de calcul? Nu stiti cum sa va interconectati echipamentele de calcul din sediul Dvs? Nu stiti ce fel de echipamente de retea sa cumparati?
Va oferim servicii de consultanta pentru a va putea indeplini sarcinile de lucru in conditii optime calitate/pret ca urmare a achizitionarii echipamentelor necesare executarii sarcinilor

management

Management si gestiune de echipamente de calcul

Afacerea Dvs, are in structura sa echipamente de calcul, care au nevoie de intretinere periodica. De multe ori angajarea personalului care sa faca acest job este costisitoare pentru firme si in concluzie este foarte rentabil sa extariorizati acest serviciu.

reparatii

Reparatii de calculatoare si echipamente periferice, mentenanta imprimante, scanere

Nu va irositi timpul daca nu aveti cunostinte in domeniul IT, apelati la un specialist si problema se rezolva rapid si sigur. Va stam la dispozitie in vederea repararii majoritatii defectiunilor care pot aparea la sistemele de calcul sau la echipamentele conectate la acestea – monitoare, imprimante, scanere – echipamente de retea sau transmisii de date.
Contactati-ne cu incredere!

design

Design web, configurare servere

Aveti o afacere pe care doriti sa o plasati in mediul electronic pentru a-i mari productivitatea? Aveti nevoie de “oglinda omniprezenta” afaceii Dvs, care ar putea sa fie un site web, unde va pot gasi clientii, va pot contacta, indiferent unde se afla acei clienti etc… si totodata aveti nevoie de ehcipamentele care sa puna in fuctiune aceasta oglinda, adica serverele de pagini web, mail si baze de date, servere de stocare, etc… In acest sens va ajutam noi:

  • va oferim solutii pentru realizarea paginii dumneavoastra de internet
  • configuram si instalam echipamente specifice cpentru comunicatii electronice gen: servere de pagini web, servere de mail, servere de baze de date.